Hele 2 gange om ugen afholder Paddy Power Poker en særlig pokerturnering hvor vinderen af hver turnering vil modtage et gavekort på £50 til en sportsbutik online.

Du kan således gå hele vejen og vælge lige præcis den trøje som du gerne vil have med dit yndlingshold, og det er vanvittigt billigt at være med. Indskuddet ligger nemlig kun på $3+$0.30 og der er endda også en added præmiepulje på spil udover det fede gavekort.

Kunne du derfor tænke dig at få masser af spænding og vinde lækre præmier så bør du spille med hver uge hos Paddy Power Poker.

Hver onsdag og lørdag

Turneringen bliver spillet hver onsdag og lørdag 20.15 dansk tid, og vil være i det traditionelle No Limit Texas Hold’Em Freezeout format. Gå hele vejen og vind dit gavekort samt en andel af de mange penge som vil være i puljen, og glæd dig over at indskuddet er så minimalt som det er tilfældet.

De flotte præmier som man kan spille med om og et indskud på $3+$0.30 gør ganske enkelt bare at man kan få masser af spænding og underholdning for meget få penge, og det er en glimrende ting.

Tilmeld dig Paddy Power Poker

Er du ikke kunde hos Paddy Power Poker endnu kan det være en rigtig fornuftig ide at blive det. Her finder du nemlig store og indbringende promotions, en af markedets bedste velkomstbonusser og et helt igennem fantastisk VIP program.

Du kan derfor få det bedste inden for alting hvis du vælger at blive kunde hos denne udbyder, og med op til $2000 i bonus som ny spiller kan man altså spille masser af bonus dollars fri i ens første periode som ny kunde.

Læs meget mere om disse særlige turneringer med gavekort til vinderne og besøg Paddy Power Poker nu.

Posted by admin