For de pokerspillere som først vælger at åbne en konto hos Betsafe Poker i december måned har de en ekstra god ting at se frem til. Vælger du at lave et indskud til din nye konto i perioden 1-28. december vil du nemlig modtage en billet til en stor jule freeroll hvor der er 10 flotte gaver på højkant. Her kan du blandt andet vinde en iPad 2, en Xbox 360 eller f.eks. en Amazon Kindle. Det kan derfor være en rigtig klog ide at få tilmeldt sig Betsafe Poker i december.

Kun for nye kunder

Dette tilbud er kun for nye kunder hos Betsafe Poker som opretter en konto i december måned og foretager et indskud. Derfor kan du ikke benytte dig af dette tilbud hvis du allerede har en konto i forvejen hvilket man børe vær opmærksom på. Der er dog endnu flere gode grunde til at spille poker hos Betsafe Poker, for her kan du nemlig få en valgfri sign-up bonus på op til $2000 når du laver din første indbetaling af midler, og du kan endda også optjene cashback hver måned alt afhængigt af hvor mange player points du optjener.

Spil med den 30. december

Vil du derfor gerne være med til den store $3000 jule freeroll den 30. december så skal du få oprettet en konto hos Betsafe Poker inden den 28. december og foretage din første indbetaling til din konto. Når dette er gjort vil Betsafe Poker udstede en billet til din konto den 29. december der gør at du kan tilmelde dig den endelige event, og så er du ellers klar til at vinde en ekstra julegave til dig selv.

Besøg Betsafe Poker nu og se hvor nemt du kommer med til den store juleturnering sidst i december.

Åben en konto her

Posted by admin