I en kold tid hvor det ikke ligefrem er vejret der ligger op til de helt store udflugter vælger mange at få dyrket deres interesse for online poker, og hos 24h Poker er de klar til at give dig ekstra meget værdi hele måneden ud. Her finder du nemlig et stort €60000 rake race for alle kunder, og det er kun mængden af VIP point der afgør hvor mange penge du kan vinde uge efter uge. Racet er nemlig opdelt i fire perioder, og i hver af disse vil der tilsammen være €15000 i puljen.

Et godt rake race

Til forskel fra så mange andre rake races hvor man typisk spiller en hel måned i træk, kan man hos 24h Poker nemmere og lettere komme til tops i præmiepuljen. Det kræver nemlig en langt mindre indsats at vinde stort når pengene er delt op over fire udvalgte perioder, og derfor er dette rake race en rigtig fin ide for de spillere som nødvendigvis ikke gider at, sidde klistret til skærmen en hel måned for at sikre sig en stor gevinst. Du kan vinde op til €1000 hele fire gange i dette race, så der er rigeligt med kontante grunde til at deltage.

Få en 100 % bonus

Er du endnu ikke kunde hos 24h Poker kan du med fordel benytte dig af deres store sign-up bonus som er på op til €500, og samtidig med at du spiller dine bonus-penge fri kan du skrabe store summer til dig i dette race. Der er desuden også mulighed for at opnå kontante belønninger for hver gang man optjener et specifikt antal VIP point, så hvis du er glad for gode tilbud og et bredt udvalg af poker er 24h Poker et glimrende valg for dig.

Registrer dig hos 24h Poker

Posted by admin