Det nye år er i gang for fuld udblæsning, og hos Mermaid Poker har de endnu engang valgt at give ekstra værdi til deres loyale spillere. Derfor kan du fra den 16-29. januar spille med i et rake race hvor der er intet mindre end €20.000 i præmier. Det eneste der kræves før du kan være med er at du opretter dig hos Mermaid Poker, og så handler det bare om at optjene så mange FPP point som overhovedet muligt i perioden. Du skal dog være opmærksom på at der den 22. januar vil være 1 dags pause.

Store præmier

Mermaid Poker har altid haft tradition for at være særdeles generøse imod deres spillere, og det går også igen i denne kampagne. Der er nemlig penge til de 50 mest aktive spillere, og det mindste beløb du kan vinde er på flotte €100. Drømmer du derfor om at vinde ekstra mange penge bare ved at nyde online poker på en sikker og skattefri måde, er Mermaid Poker det helt naturlige valg. Vinderen af dette rake race vil få €4000 for bestræbelserne, og det er alligevel på den pæne side af 20.000 danske kroner.

Husk at tilmelde dig

Lige så snart du har oprettet dig hos Mermaid Poker skal du besøge deres Player Zone hvor i du kan tilmelde dig dette rake race. Det kan klares på under 10 sekunder, og så snart du har tilmeldt dig skal du bare gå i gang med at spille. Har du endnu ikke en konto hos Mermaid Poker kan du desuden få en bonus på op til €1000 som du kan spille fri samtidig med at du er en del af denne kampagne.

Kig derfor forbi Mermaid Poker nu og se om du kan blive den dygtige spiller der ender med at vinde €4000.

Tilmeld dig Mermaid Poker

Posted by admin