Unibet CasinoNu har du muligheden for at vinde din drømmeferie til Hawaii, og det eneste det kræver er, at du spiller lidt Jurassic Park hos Unibet.

Vidste du godt, at Jurassic Park oprindelig blev filmet på Hawaii? – Nu har du hvert fald muligheden for at komme en tur til den fantastisk ø, og det er meget simpelt at deltage i konkurrencen.

 

Vind en drømmeferie til Hawaii her —>

 

Du kan vinde:

  • To returbilletter fra København til London, to retur-flybilletter på economy fra London Heathrow (via Los Angeles) med British Airways (Afgang: fredag d. 7. november, retur fredag d. 14. november).
  • 7 nætters hotelovernatninger med forplejning på det 5-stjernet Grand Hyatt Kauai Resort & Spa i et Double Garden view-værelse.
  • Privat helikoptertur på 90 minutter for 2 personer
  • $3.000 i lommepenge
  • Gaver til en værdi af 5000 kroner med bl.a. et kamera, Jurassic Park DVD box og meget mere.

Sådan deltager du i konkurrencen:

For at deltage i konkurrencen, kræver det, at du omsætter for min 200 kr. på Jurassic Park spillemaskinen mellem d. 1. september og 1. oktober. For hver 200 kr. du spiller på Jurassic Park maskinen, vil du modtage et lod i konkurrencen om den fantastiske Hawaii pakke.

D. 6. oktober vil lodtrækningen finde sted, og vinderen vil blive kontaktet med det samme. For de første 200 kr. du omsætter på maskinen vil du modtage 10 free spins til spillemaskinen Starburst.

Posted by admin