“Kung Zlatan” er tilsyneladende blevet udfordret af UFC-fighteren Danny “Hot Chocolate” Roberts til en omgang tå-mod-tå i UFCs famøse Octagon. Det skriver metro.co.uk.

Zlatan Ibrahimovic har sort bælte i at sparke bolde i kassen på alverdens fodboldarena, men vidste du, at den langlemmede, akrobatiske svensker også har sort bælte i Taekwondo?

Det ved den britiske UFC-fighter Danny “Hot Chocolate” Roberts tilsyneladende, for han har droppet en bemærkning om, at han gerne vil møde Zlatan i den ottekantede arena med næver og fødder først.

Han skulle eftersigende have udtalt følgende i sidste uge: “Hvis han (Zlatan, red.) er villig til at kæmpe, er jeg klar. Jeg vil meget gerne se, hvad han kan i Octagonen”.

Bleacher Report samlede historien op, og har haft en kreativ Photoshopper til at fingere en UFC-plakat med Zlatan som hovedperson, og den kan ses på Twitter.

 

Roberts til Zlatan: “Jeg er klar, når du er”

Danny Roberts er selv født i Liverpool, og er angiveligt ikke den største Man United-fan på kloden, hvorfor han måske ville ønske at få muligheden for at banke den 35-årige Zlatan i ringen. Danny Roberts står nu noteret for 15 UFC fights, hvoraf 13 er vundet og kun to tabt.

I de 13 sejre er det blevet til 5 KO/TKO, 5 Submissions og 3 sejre på decision.

Mr. “Hot Chocolate” bekræfter – ledsaget af en række smileys – at han er klar til mødes med Zlatan i ringen, hvis ønsket skulle være gensidigt.

 

Vi krydser fingre for, at de ansvarlige fight-arrangører for denne her til at ske. Men vi holder ikke vejret, mens vi venter.

Posted by admin