Allerede fra den 22. april åbner Unibet Poker op for deres store Easter Festival, som byder på et væld af store turneringer frem til den 25. april. Påsken plejer at blive holdt med familie og venner, men hvis du kan snige dig ind til computeren og deltage i disse turneringer, kunne du meget vel være på vej til dit livs største gevinst i poker.

Største præmiepulje nogensinde

Unibet Poker garanterer nemlig deres hidtil største præmiepulje i en enkelt turnering, og det er ikke ligefrem småpenge der er tale om. Svulmende €750.000 er på højkant i denne lækre turnering, som bliver spillet den 24. april.

Turneringen bliver spillet over 2 dage for at sikre masser af poker og lange niveauer. Med så mange penge garanteret har der aldrig været bedre grunde til at oprette en konto hos Unibet Poker helt gratis. Den omtalte turnering forventes at tiltrække mere end tusind spillere, og det skal blive særdeles spændende at se, hvor mange af de store danske profiler, der vælger at troppe op til dette intense brag af en online turnering.

Der er mere i vente

Det er dog ikke kun den store €750.000 garanterede turnering, der byder på masser af spændende underholdning. Unibet Poker vil også være vært ved en stor €10.000 garanteret Pot Limit Omaha turnering, som også forventes at blive særdeles populær.

Udover disse spændende turneringer i påsken kan man også få en god Unibet Poker Bonus, når man opretter sig hos Unibet Poker. Hvis du er ihærdig nok er det muligt at få €1.000 udbetalt i bonus, når du har optjent 12.000 point.

På denne måde kan du både spille med om €850.000 i påsken hos Unibet Poker og indkassere en særdeles fin bonus. Der er derudover også et fremragende VIP program hos Unibet Poker, der kan give dig 30 % i loyalitetsbonus hver uge.

Vi ses til årets mest intense online turneringsserie hos Unibet Poker fra den 21-25. april.

Opret en Unibet konto Nu!

Posted by admin