Kun den bedste hånd fortjener det bedste. Sådan er tesen hos Bet24 Poker, og man må erkende at der er noget om snakken med deres nye kampagne. Her har du nemlig mulighed for at modtage en turneringsbillet hvis du sidder med to esser på hånden og taber en pulje. Kampagnen kører fra den 6-12. februar og er tilgængelig for alle der har en konto hos Bet24 Poker. Skulle du derfor blive svigtet af den bedste starthånd inden for No Limit Texas Hold’Em, kan du se frem til en fornem trøstepræmie.

Sådan vinder du

For at du kan få en billet fra Bet24 Poker er det nødvendigt at du spiller No Limit Texas Hold’Em i enten cashgame eller turneringsformat. Kan du nikke ja til dette er du meget tæt på at få din billet udbetalt, og den har en værdi af hele $10+$1. Du bestemmer selv hvilken turnering du bruger din billet på, og senest 4 dage efter du har krævet din gevinst vil Bet24 Poker have tilføjet den til din konto. Adressen du skal skrive til er pokerticket@bet24.com. Her oplyser du så håndens ID og derefter vil din billet være undervejs.

Frit valg

Med denne turneringsbillet som du altså kan få helt gratis fra Bet24 Poker, er det kun dig selv der afgør hvordan den skal bruges. Heldigvis er det lavet sådan på OnGame netværket at både STT og MTT turneringer har et indskud på de $10+$1 som billetten er værd, og derfor er der frit valg på alle hylder for hvordan du laver din billet om til kolde kontanter.

Registrer derfor en konto allerede nu hos Bet24 Poker og gå i gang med at spille på deres No Limit Texas Hold’Em borde. Se frem til at blive belønnet hvis du skulle tabe med esserne, og få desuden op til 6000 kroner i bonus.

Prøv Bet24 Poker

Posted by admin