Betsson Poker er et af de steder hvor man kan finde det langt største udvalg af online poker. Den store udbyder af online gambling har nemlig indgået et samarbejde med både OnGame netværket såvel som Entraction.

Det betyder for dig at du kan spille på to forskellige netværk med en og samme konto, og derfor er du sikret det største udvalg hos Betsson Poker. Derudover er deres software for Euro bordene lige netop blevet opdateret, så nu kan du nyde endnu flere varianter af poker og glæde dig over at klienten er blevet meget pænere.

8 varianter af poker

På Euro bordene finder du intet mindre end 8 varianter af poker. Dette tæller blandt andet No Limit Texas Hold’Em, Fixed Limit Hold’Em, Pot Limit Omaha, 5-Card Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, Triple Draw og meget andet. Med en konto kan du derfor få det vildeste udvalg, og du kan selvfølgelig deltage i alle typer af kampagner som afholdes hos Betsson Poker.

Kunne du derfor godt tænke dig lidt afveksling kunne det være en ide at oprette en konto hos denne udbyder hvor man kan få en overdådig bonus når man starter med at spille.

$2000 eller €5000

Hvor stor en bonus du kan få som ny kunde hos Betsson Poker afhænger af hvilket pokerrum du indbetaler penge til. Hvis du vælger den normale klient kan du få en 100 % bonus på op til $2000, og hos Euro bordene er det muligt at få op til €5000 i bonus.

Vælg selv hvilken bonus du ønsker at få, og vær desuden en del af de mange flotte kampagner der afholdes hver måned som er din garanti for ekstra værdi og spænding.

Skynd dig at få din bonus hos Betsson Poker nu!

Opret dig som kunde og få skattefri bonus!

Posted by admin