Betfair Poker inviterer hver dag deres spillere med til en særdeles hæsblæsende Rebuy turnering. Turneringen går under navnet Brazillian Rebuy og garanterer hele $12.000 i præmier med minimum $2.000 i præmie til den dygtige vinder. På trods af den store garanterede præmiepulje er indskuddet på blot $5+$0.50 og giver alle deltagere mulighed for ubegrænsede rebuys i den første time af turneringen. Efter den første time af turneringen vil de tilbageværende spillere have mulighed for at lave et enkelt add-on og få endnu flere chips til når turneringen nærmer sig sin afgørende fase.

$5+$0.50 i indskud

For et indskud på $5+$0.50 vil man få tildelt 1.500 i chips. Hvert niveau varer 6 minutter og dermed er Brazillian Rebuy en turnering af turbo format. På trods af de ret korte niveauer er der mulighed for masser af rebuys hvis kortene ikke går din vej i det første stykke tid af denne spændende turnering. Varianten i denne turnering er den sædvanlige No Limit Texas Hold’Em.

Mindst $2000 til vinderen

Med minimum $2.000 til vinderen af turneringen er Brazillian Rebuy på alle måder din nemme mulighed for at vinde stort for en minimal risiko. Turneringen varer som regel 4 timer, og dermed behøver du heller ikke at afsætte hele natten for at hjemtage sejren hos Betfair Poker.

Udover denne spændende Rebuy turnering kan du også få op til $2.500 i poker bonus med Betfair Poker. Hvor stor en bonus du vil have bestemmer du selv når du laver din konto. Hver bonus er skræddersyet til at imødekomme dine behov, så det er bare med at kigge nærmere på de mange eksklusive tilbud hos Betfair Poker og se nærmere på det førende pokersite på internettet.

Spil hos Betfair Poker. Gratis tilmelding her!

Posted by admin