Spil på motorsport

Her på Hotcc.dk beskæfter vi os primært med spil på motorsport, og det gør vi, fordi vi elsker kombinationen af hestekræfter og gambling. I sig selv er de store Formel 1 løb og Le Mans – for nu blot at nævne nogle få store motorsport-begivenheder – altid spændende og værd at følge, selv hvis man ikke har penge på løbene.

Men når man eksempelvis smider en skilling på sin favoritkører til at vinde verdensmesterskabet i Formel 1, eller en dansk favorit til at vinde finaleheatet i et stort Speedway Grand Prix, bliver det immervæk en tand mere spændende at følge løbet. Spil på motorsport, hvis du er typen der elsker spænding i højeste gear.

Der findes adskillige bookmakere i Danmark som tilbyder spil og odds på motorsport, og her kan du som regel spille på alle de største løb rundt omkring i verden.

Hos bet365 finder du ifølge os det største udvalg af odds på motorsport. Det harmonerer også fint med, at bet365 er et af verdens største spillesite, og en af de største bookmakere i verden.

Se aktuelle motorsport-odds hos bet365.dk

Som spiller leverer man altid de bedste resultater, hvis man er velforberedt og har sat sig ind i den begivenhed, man skal til at oddse på. Det kan dog være svært at finde tiden til at sætte sig ind i samtlige løb og de forskellige deltagere. Heldigvis findes der sider, der kan klare dette for en. På Odds.dk kan du altid finde de seneste nyheder og grundige optakter til motorsport og især Formel 1. Vi anbefaler derfor, at du besøger siden og finder de bedste odds og spilforslag.

 

De bedste odds på motorsport

Som allerede nævnt er det oplagt at søge mod bookmakeren bet365, hvis man vil finde de bedste odds på motorsport. Med “de bedste odds” forstås, at der er det bredeste udvalg af odds på alle de store sportsgrene, som f.eks. Formel 1, Nascar, Speedway osv.

Det er dog ikke kun Formel 1, der kan spilles på hos bet365. Du finder spil på alt mulig motorsport hos bookmakeren.

Forneden kan du læse mere om, hvilke motorsport-begivenheder som tiltrækker mest opmærksomhed hos både presse og bookmakere i Danmark, og på den måde fremstår som de mest interessante motorsport-løb at spille på.

 

Start med en bonus

Når du skal til at oddse på motorsport, gælder det om at starte med stil. Det gør du bedst ved at starte med en stor oddsbonus. Disse findes i mange forskellige former og farver, så det kan være svært at holde det forkromede overblik til tider. Der findes heldigvis sider, hvor man hurtigt kan få et komplet overblik over alle danske bonusser. Den bedste er www.bonusodds.dk, hvor alle de danske bonusser er samlet. Her kan man endda også læse anmeldelser af de forskellige bookmakers, inklusiv bet365. På den måde kan man finde den perfekte bookmaker og bonus til ens behov.

 

Formel 1 – Verdens største motorløb

formel_1_ferrari

Lige siden Ayrton Senna og og Alain Prost battlede den ud om Formel 1-verdensmesterskabet i slutningen af 80’erne og de tidlige 90’ere, har Formel 1 haft en helt speciel stjerne hos danske motorsport-fans.

I de seneste årtier har vi hyldet store Formel 1-kørere som Mika Häkkinen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton og ikke mindst Michael Schumacher, der til dato er den mest vindende Formel 1-kører med syv verdensmesterskaber i 90’erne og begyndelsen af 00’erne.

Nummer to på listen er den legendariske argentiner Juan Manuel Fangio, som i 1950’erne kørte fem verdensmesterskaber i hus.

kevin_magnussenI nyere tid har vi fået et kærkomment frisk pust til Formel 1, set med danske øjne, da Kevin Magnussen – søn af tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen – har fået sin Formel 1-debut og ser ud til at have en fremtid i sporten.

Formel 1-sæsonen køres typisk fra marts til november, hvor der er løb over hele kloden, og du finder altid odds på Formel 1 hos bookmakerne.

 

Le Mans – 24 timers løbet

le_mans_2

Tom Kristensen er for vi danskere synonym med Le Mans’ 24 timers løb. Tom Kristensen vandt nemlig Le Mans hele 6 gange i træk fra år 2000-2005, hvilket er rekord i Le Mans-regi. Den danske legende holder også rekorden for flest sejre i alt, da han har vundet løbet ikke færre end 9 gange.

Det er også en af årsagerne til, at Le Mans har været en populær motorsport-begivenhed her i landet i de senere år, hvor bl.a. TV2 har dækket løbet i samtlige 24 timer. Den slags får selvfølgelig folk til at spille på løbene, og her er der typisk kun odds på hvem der vinder Le Mans 24 timers løb.

Le Mans køres som regel midt på sommeren i juni måned.

 

Speedway

Speedway har stolte traditioner i Danmark, hvor særligt den jyske garde af speedway-klubber har leveret den ene verdensstjerne efter den anden siden Ole Olsen i 1970’erne, og Hans Gundersen og Hans Nielsen op gennem 80’erne.

I 90’erne var det primært Hans Nielsen som holdt den danske speedway-fane højt i de internationale Grand Prix’er, men kun én gang vandt den aldrende speedway kører et VM i dét årti.

I begyndelsen af det nye årtusinde kom et nyt dansk speedway-stjernefrø i form af Nicki Petersen ind i billedet, hvor han vandt VM i 2003, 2007 og 2008. Nickis sidste sejr i ’08 var samtidigt også sidste gang vi her i Danmark kunne fejre en dansk Speedway-verdensmester, men sammen med Sverige er vi stadig det land, som har vundet Speedway-VM flest gange – nemlig 14 i alt.

Speedway-sæsonen strækker sig fra marts til oktober, når vi taler om internationale Grand Prix’er under FIM, mens den danske liga (Metal Speedway Ligaen) typisk køres fra marts til udgangen af august.

 

NASCAR

Det er kæmpe stort i USA, men kun de med allermest benzin i blodet, synes for alvor herhjemme at have kastet deres kærlighed på NASCAR. Denne motorsport hører under “Stock car Racing”, og NASCAR står da også for National Association for Stock Car Auto Racing.

Det er en amerikansk familiejet forretning, som blev stiftet i 1948, og i dag er det en milliardindustri med millioner af fans over hele verden. De tre største serier i NASCAR hedder Sprint Cup Series, Xfinity Series og Camping World Truck Series.

De største løb i NASCAR er velnok i Sprint Cup Series, hvor man kan følge absolutte klassikere som Daytona 500, der også kaldes “The Super Bowl of NASCAR” og Brickyard 400, for blot at nævne nogle få.

Hvis du er bidt at Stock Car-racing, så er NASCAR det du skal se, og heldigvis køres sæsonen stort set året rundt, så der er masser af events i kalenderen.

 

Spil på motorsport – med eller uden NemID

De fire ovennævnte motorsportsgrene er dem du oftest finder odds på hos danske bookmakere. Der findes selvfølgelig masser af motorsport, som vi ikke har fået nævnt herover, såsom rally, men i betting-sammenhæng er rally kun en nichesport. Nogle bookmakere vil fra tid til anden tilbyde odds på f.eks. rally, men det kun når de helt store løb køres.

Vil du være sikker på at få adgang til det bredeste udvalg af odds på motorsport, kan vi altså anbefale bookmakeren bet365, som vi også var inde på indledningsvist. bet365 har en fantastisk betting-platform, som er tilgængelig fra både computer, mobil eller tablet, og hvis du logger ind på en håndholdt platform, som f.eks. din telefon, behøver du ikke logge ind med NemID på din konto.

NemID-godkendelse er et lovmæssigt krav fra Spillemyndigheden til bookmakerne, hvis de vil udbyde odds på f.eks. motorsport i Danmark. Derfor skal du bruge dit NemID, når du logger ind på hjemmesiden fra PC eller Mac, men derimod ikke, hvis du logger ind fra din telefon eller tablet.

Du kan oprette en gratis konto hos bet365.dk via linket herunder, og se dig omkring hos bookmakeren, inden du indbetaler penge første gang.

Opret gratis konto hos bet365.dk

 

bet365_banner