World Series of Poker er nu kun et par få måneder væk, og i den forbindelse vil du have mulighed for at vinde en komplet pakke hos Ladbrokes Poker.

De afholder nemlig en særlig VIP turnering den 7. juni, og der er intet mindre end 10 pakker på højkant.

For at kunne være med i finalen, skal man enten købe sig direkte ind, eller kvalificere sig via forskellige satellitturneringer.

Disse starter med en pris på €7.70, og alternativt kan man altså også undgå dette ved at betale de fulde €50+5 for at være med i kampen om de 10 rejser.

Forskellige pakker

En ting man dog bør være opmærksom på i forbindelse med denne kampagne, er at det ikke er identiske pakker man kan vinde.

6-10. pladsen vil nemlig få adgang til en turnering på Venetain inklusiv diverse øvrige udgifter, imens vinderen vil modtage adgang til Event 46 under WSOP 2012.

Det varierer derfor en smule hvilken rejse du skal med på til sommer, men under alle omstændigheder vil du være sikret en oplevelse for livet.

Det er nemlig noget helt særligt at komme med til Las Vegas, og derfor kan det anbefales at man deltager i finalen i starten af juni måned.

Vigtig information

Det er sådan at man skal være 21 år eller ældre, før at man kan spille på diverse spillesteder i Las Vegas.

Kan du derfor ikke opfylde dette krav, bør du se dig om efter andre turneringer i Europa, som tillader spillere der er under den gældende grænse i USA.

I tilfælde af at du dog er fyldt 21, kan du glæde dig til at være med i kampen om en af de mange pakker til WSOP, så opret derfor din konto hos Ladbrokes Poker nu.

Deltag i kampagnen her

Posted by admin