Den danske sommer skal ikke afhold pokerspillere fra at modtage et godt tilbud fra det danskejede pokerrum Mermaid Poker. De næste 3 måneder kan nye Mermaid Poker spillere modtage en poker bonus og en rakeback aftale på 30% hvilket gør at denne aftale effektivt giver spillere 50% Mermaid Poker rakeback så længe der spilles bonus fri.

Henvender sig til danske spillere

Mermaid Poker henvender sig specielt til danske spillere og har masser af tiltag rettet mod det danske marked. Især synligheden omkring DM i poker er et varemærke Mermaid Poker har dyrket gennem årenes løb og med gode resultater til følge.

Spillere som Søren Kongsgaard, Morten Erlandsen, Pernille Ravn og Jonas Klausen har alle på et tidspunkt været sponsoreret af Mermaid Poker og placeret sig godt i såvel danske som internationale turneringer.

Det i Silkeborg bosiddende Allan Bække kan også ofte findes på Mermaid Poker hvor han har for vane at klare sig godt i søndagsturneringerne.

Ekstra præmier hver mandag

Gennem sommeren har Mermaid poker Deres Mermaid mandage som er en turneringsserie med ekstra mange præmier og en kostpris under det sædvanlige. Endvidere er den store søndagsturnering en værdifuld turnering at spille idet at der findes et ret stort overlay i denne turnering.

Du kan her læse mere om pokersiden og Mermaid rakeback tilbuddet som er klart anbefalelsesværdigt til især danske pokerspillere med interesse i en solid rakeback aftale hos et Pokerrum hvor gevinster, poker bonusser og rakeback er skattefri indkomst og hvor der forefindes en udsøgt dansk support.

Posted by admin