Du kender det sikkert kun alt for godt, hvis du er fan af hold som Barcelona, Real Madrid eller Bayern München. Dine favoritter er også bookmakernes favoritter nærmest hver eneste gang de spiller, og det betyder, at du bliver spist af med odds 1.10 eller deromkring, når dine yndlinge spiller på hjemmebane mod et hold fra rækkens tunge ende. Hvis du vil spille på dine favoritter, skal du altså dykke dybt i lommen og satse rigtigt stort, hvis du skal kunne mærke gevinsten. Med odds 1.10 vil en indsats på 10.000 kr. f.eks. kun kaste 1000 kr. af sig i gevinst – HVIS favoritterne ellers vinder. Som du sikkert ofte har oplevet, kan man nemlig også snildt falde af på en kamp til odds 1.10.

I stedet for at satse formuer for at vinde en brøkdel af indsatsen i profit, er ikke specielt attraktivt for de fleste af os, og derfor vælger man i stedet at spille på favoritterne med handicap for at booste oddset. Tager du f.eks. Barcelona med flere måls handicap fra start hjemme mod La Ligas bundprop, kan du måske snige dig op i nærheden af odds 2.00. Men så skal Barcelona og ud og vinde med 3, 4 eller 5 mål, alt efter hvor stort handicap du har givet dem på dit væddemål, og så stiger risikoen for at falde af yderligere.

Ville det ikke være rart, hvis du kunne satse på favoritterne til odds 1.10, trykke på en knap og måske 10-doble dit odds?

Det kan du nu hos BetStars, hvor det nye Spin & Bet-koncept giver dig muligheden for at forøge dit odds på udvalgte kampe.

 

Mulighed for 10x dit odds med Spin & Bet

Når du spiller på Spin & Bet væddemål er du altid sikret minimum det odds du spiller på. Det bliver altså aldrig mindre end det er, når du spiller på det. Men når du har satset og trykker på spin-knappen, vil din indsats blive reduceret med 10%. Disse 10% går til en pulje, som skal financiere BetStars jackpot-pulje, der igen betaler for de ekstra høje odds, du og andre spillere får med Spin & Bet.

Det maksimale Spin & Bet-boost er 10 x dit odds, så hvis du f.eks. har spillet på en kamp til odds 2.35 og rammer 10x på Spin & Bet-hjulet, får du i stedet odds 23.50 på kampen. Spiller du på en favorit til odds 1.10, kan du være heldig og få odds 11.00 på favoritten – helt uden handicap.

Det er også værd at nævne, at de boostede odds ikke er underlagt nogle ekstra krav. Det er ikke bonuspenge eller lignende, men i stedet skal det betragtes som jackpotpenge – den jackpot som altså financieres med 10% af alle indsatser på Spin & Bet-væddemål.

 

Sådan spiller du hos BetStars

BetStars er en del af PokerStars, og det betyder, at når du har en konto hos PokerStars kan du bette hos BetStars og omvendt. Du behøver altså kun én konto, for at få adgang til en komplet poker og betting verden hos verdens største pokersite online.

Download PokerStars’ software til din mobil, PC eller Mac-computer og log ind på din konto. Har du ikke en konto, skal du selvfølgelig oprette en først.

Når du er logget ind kan du fra én og samme konto frit hoppe mellem sport og poker i menuen, så både PokerStars og BetStars er lige ved hånden i samme software.

Kom i gang med BetStars nu ->

 

betstars_spin_and_bet

Posted by admin