Paradise Poker der er kendt for at være et særdeles populære sted at spille online poker har netop gennemført en stor opdatering af deres nuværende software. Det er ikke bare småting der er sket, og du kan derfor nu nyde en endnu bedre oplevelse når du vil jagte fisk og hajer ved den virtuelle filt. Nu har man nemlig mulighed for at justerer ens borde, benytte sig af tidsbank og meget andet. Den nye udgave af Paradise Poker er på alle måder med at til at gøre spillet sjovere, og det kan kun anbefales at man prøver det.

Nyt for cashgame spillere

Hvis der er en funktion som mange spillere har savnet igennem årene er det uden tvivl det at kunne fylde flere penge på deres konto med det samme. Heldigvis er det noget som Paradise Poker har været opmærksomme på, og derfor kan man nemt få adgang til deres bank afdeling direkte fra et bord, så hvis man skulle løbe tør for penge er det nu endnu nemmere at lave et indskud. For dem der elsker STT og MTT turneringer er der nu også kommet flere af slagsen, så der er gode nyheder for alle.

Sen tilmelding

Paradise Poker har også gået dybt i deres daværende software og gjort det muligt at foretage sen registrering til deres store MTT turneringer. Dette er en klokkeklar fordel for alle spillere da man på denne måde har mulighed for at købe sig ind i turneringer som allerede er startet.

Vil du se nærmere på de nye initiativer og hvad Paradise Poker ellers kan tilbyde dig, så opret en konto allerede nu og så kan du endda også få op til €1000 i bonus. For at få dette tilbud skal du bruge koden RR1000 når du indsætter penge.

Posted by admin