Om hotcc.dk

Her på hotcc.dk handler det første og fremmest om heste. Ikke dem med fire ben, men dem der ligger i motorrummet på en bil. Vi blogger om løst og fast indenfor motorsports-verdenen, hvilket du også kan læse mere om i vores guide til spil på motorsport.

Vi har naturligvis fokus på motorsport som er særligt interessant set med danske øjne, og det kunne f.eks. være de største Formel 1-løb (med eller uden dansk islæt), og selvfølgelig de store Speedway Grand Prix, hvor vi altid har en bred vifte af danske kørere med i heats’ne.

I motorcykel-verdenen står “cc” for kubik centimeter, og det definerer størrelsen på motoren. Her på hotcc.dk handler det – sådan set lidt på spidsen – om de største motorer og de største motorsportsbegivenheder.

 

Vores målsætning

Vi er gamblere, her på bloggen, og det lægger vi ikke skjul på. Vi forsøger altid, at finde de bedste odds på kommende løb, om det så er i Formel 1, Speedway, NASCAR el. lign. Af og til falder vi over særlige gunstige odds, og i så fald vil du kunne læse spilforslagene på forsiden af bloggen.

I andre tilfælde kan der være boostede odds på en dansk kører i Speedway eller lignende, og så skriver vi naturligvis også om dét. Vores målsætning er nemlig, at forsøge at øge vores faste læseres indtjening på motorsport odds og væddemål.

Vi anbefaler altid, at du spiller fornuftigt, og ikke satser penge som du ikke har råd til at tabe, men hvis du har styr på økonomien, og leder efter ekstra spænding på kommende løb – så følg vores bets på bloggen. Det bliver forhåbentligt ikke kedeligt.

Vi garanterer selvfølgelig ikke, at vi vinder på vores væddemål og spilforslag, og det står enhver frit for, om man vil følge vores bets. Alt gambling kommer med en vis risiko, og vi tager altså ikke ansvaret for tabte indsatser på vores spilforslag.

 

Kontakt Hotcc.dk

Hotcc.dk er en dansk blog, hvor skribenterne forsøger at holde fokus på det mest interessante motorsport fra både ind- og udland.

Har du input, feedback, ris, ros, kommentarer eller bare en god idé, er du velkommen til at sende os en email på kontakt@hotcc.dk, hvor vi forsøger at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.