Der er masser af gode grunde til at du bør blive kunde hos Betfair Poker ligesom titusindvis af andre danskere. Her kan du nemlig få en lang række fordelagtige tilbud som blandt andet munder ud i en valgfri bonus, adgang til en $2500 freeroll og et lukrativt VIP program.

Med så mange gode tilbud kombineret med store kampagner er Betfair Poker uden tvivl et af de hotteste steder at spille online poker, så hvis du gerne vil have del i de mange tilbud bør du uden tvivl se at få oprettet en gratis konto.

Du vælger selv din bonus

Hos Betfair Poker vil de gerne bidrage til at du får mest ud af dit spil, og derfor kan du frit vælge imellem 5 forskellige bonusser på din første indbetaling af likvide midler. Den mindste bonus er på $50, og den højeste er på $2500.

Du har op til 90 dage til at spille din bonus fri hos Betfair Poker, så hvis du overvejer at oprette en konto kunne det være en god ide at vælge den bonus man har nemmest ved at spille fri, da man derved øger værdien for ens spil betragteligt.

Deltag i kampagnerne

Foruden disse fornemme tilbud kan du som kunde hos Betfair Poker også frit deltage i deres store ugentlige og månedlige kampagner som blandt andet indeholder STT, MTT og Cash game races. Derudover vil der fra tid til anden også blive afholdt særlige promotions som indeholder pakker til GSOP Live, WSOPE og meget andet.

 Mulighederne er derfor uendeligt store hvis man vælger at blive kunde hos Betfair Poker, så gør dig selv en tjeneste og se at få oprettet en konto med det samme og kom ind i verden af underholdende poker og verdens måske bedste tilbud.

Opret Betfair konto og få bonus!

Posted by admin