Som kunde hos Classic Poker kan du nyde et meget stort udvalg af online poker. Her finder du både cash games, Sit N Go og MTT turneringer. De mange typer af poker findes i op til flere formater som blandt andet tæller No Limit Texas Hold’Em, Fixed Limit Hold’Em, Pot Limit Omaha og 5 Card Draw. Udvalget er derfor meget stort hos Classic Poker, og der er et par rigtig gode grunde til at du skal starte dit spil hos netop denne udbyder. Her er du nemlig sikret 100 % skattefrihed, og så kan du også få en række meget fordelagtige kontante fordele.

Få din skattefrie bonus

Classic Poker vil hjertens gerne byde dig velkommen om bord til deres pokerrum med en funklende 200 % bonus på helt op til €1000. Som med alt andet du måtte vinde hos Classic Poker er denne bonus helt og aldeles skattefri, og det er en rigtig stor fordel. I og med at din bonus hos Classic Poker er på 200 % af dit indskud betyder det at et indskud på €500 er nok til at få den fulde bonus på €1000 som du så spiller fri i takt med at du optjener FPP Point.

Rakeback til loyale spillere

Festen stopper dog ikke her. Er du en loyal spiller vil Classic Poker gerne give dig en fast rakeback aftale hver eneste måned. For at få del i denne gode aftale skal du rake for €100 i løbet af en måned, og så vil 30 % rakeback blive udbetalt den første hverdag i måneden. På denne måde er du sikret en høj rabat på dine bestræbelser ved bordene, og det skader jo ikke at få et ekstra beløb at spille for.

Besøg Classic Poker nu og tjek det store udvalg af spil og få både bonus og rakeback på samme tid.

Posted by admin