Det er ikke kun sportsfolk og sportsinteresserede kunder, der vælger at oprette sig som kunde hos Ladbrokes Sportsbetting. Det er også folk der elsker politik.

Mange tror måske at en online bookmaker som eksempelvis Ladbrokes Sportsbetting, kun har med sportsvæddemål at gøre. Hvor du kun kan spille på forskellige sportsgrene, som eksempelvis fodbold, håndbold eller tennis.

Men sådan er det slet ikke hvis man ser på det solide udvalg af spil, man kan finde hos netop Ladbrokes Sportsbetting. Her er det nemlig ikke vare sportsspil man kan finde på programmet. Her er der masser af andre muligheder for at spille og lave væddemål.

Du kan eksempelvis spille på hvem der vinder den næste oscar, eller hvilken film der bliver kåret til årets film i år. Du kan også spille på hvem der bliver valgt til at være den næste statsminister, eller den næste skatteminister. Hvis du hellere vil spille på noget andet, så kan du også spille på forskellige begivenheder fra tv, radio og filmbranchen.

Der mildest talt ikke det du ikke kan satse dine spare penge på, hvis du er kunde hos Ladbrokes Sportsbetting. Og det er netop derfor at vi stærkt kan anbefale at oprette sig som kunde her. Du får nemlig svært ved at finde andre online bookmakere, der har et lige så stort og bredt udvalg af spil.

Første gang du laver et væddemål hos Ladbrokes Sportsbetting, har du mulighed for at få op til 500 kroner i skattefri odds bonus. Det kræver kun at du satser minimum 45 kroner, på et tilfældigt væddemål. Så vil Ladbrokes Sportsbetting automatisk matche din indsats med 100 % op til 500 kroner, uden at du skal gøre noget særligt for dem.

Bonussen bliver automatisk sat direkte ind på din spillekonto, så snart dit væddemål er placeret. Bonussen er 100 % skattefri, og det er alle dine gevinster du vinder i øvrigt også.

Hvis du er over 18 år, kan du gratis åbne en Ladbrokes Sportsbetting konto her. Bare du har en computer og en internetforbindelse, så kan du spille over alt i verden uden at du skal downloade Ladbrokes Sportsbetting software først.

 

[maxbutton id=”1″]

 

Posted by admin