Det bliver en helt fantastisk afslutning på GSOP Live som kommer til at ske senere på året. Turneringsserien har nemlig valgt at Den Dominikanske Republik skal være stedet hvor årets sidste turnering afvikles, og derfor kan man se frem til en ferie i sol, sommer og varme himmelstrøg hvis man kommer med. Party Poker vil også gerne have at du repræsenterer dem ved finalen, og derfor har du fra den 5. marts mulighed for at kvalificere dig online. Her vil der nemlig blive afholdt en ugentlig finale med et garanteret sæde til vinderen.

Kom gratis med

Party Poker ved om nogen at det kan have sine omkostninger at kvalificere sig til de største live events, og derfor vil de hver dag fra starten af marts afholde en freeroll som alle kan være med i. De 25 bedst placerede spillere vil gå videre til de daglige satellitturneringer, og man kan derfor sikre sig en plads ved søndagens finale på denne måde. Du behøver således ikke at have så meget som en krone op af lommen blot fordi du vil med til GSOP Live. Det kan desuden også nævnes at alle pakker har en værdi af $7000, så der er ikke sparet på noget.

Luksus pakker

Med en tur til Den Dominikanske Republik skal der selvfølgelig ikke mangle noget. Derfor vil hver pakke vundet hos Party Poker indeholde $3300 i indskud til Main Event, $2000 i lommepenge, 7 overnatninger på det luksuriøse Hard Rock Hotel and Casino samt en overdådig VIP velkomstfest. Der er derfor et utal af ting at se frem til når man sikrer sig en plads ved GSOP Live i denne omgang, så kig derfor nærmere på hvordan du kan komme med.

Kig forbi Party Poker i dag og se hvordan du kommer med til Den Dominikanske Republik i år.

Opret dig hos Party Poker

Posted by admin