Det er bestemt ikke ligegyldig hvor man sidder ved et pokerbord. Adskillige faktorer gør sig gældende men først og fremmest så bør man sørge for at sidde lige til venstre for svage spillere.

Alternativt at få sat sig så tæt på modstanderen som muligt, men stadig til venstre. Baggrunden for dette råd er, at en spiller som sidder til højre for dig skal agere først, og du har dermed en del information.

Typisk vil en svag spiller som oftest betegnes med ordet fisk bare betale (limpe) for at deltage i puljen, hvilket fisken vil gøre med mange forskellige hænder. Sidder du med en god hånd, så er tiden kommet til at byde noget ekstra, fordi fisken vil kalde, da han jo allerede har lagt penge i puljen. Dermed sidder du i position og har fået bygget puljen større, og det med en hånd, som må antages for at være ret så meget bedre end din modstanders.

Kigger vi på samme scenarie hvor du sidder til højre for modspilleren så er du nødt til at agere første og når du byder så er det ikke længere nær så sikkert at den dårlige spiller vil deltage i puljen og når han endeligt gør det så er hans hånd meget stærkere end normalt.

 

Sæt dig til venstre for fisken

Derfor skal man sørge for at sidde til venstre for fisken. Mod aggressive spillere kan det være en ret så fin ide at sidde til højre idet at en aggressiv spiller ofte vil reraise når du byder og en aggressiv spiller som reraiser behøver ikke nødvendigvis at have en kvalitetshånd men spiller på at han sidder i position og at hvis han byder på floppet så folder modstanderen.

Derfor kan man med fordel sidde og vente på ret gode hænder med en plan om at raise igen når den aggressive spiller giver den gas. Oftest vil spilleren folde når du giver den endnu mere gas og dermed så får man en fin pot hjem uden kamp. Det er god poker.

Det er ikke ligegyldigt hvor man sidder på pokerbordet som de to ovennævnte eksempler viser og det er heller ikke ligegyldig hvor man spiller. Du kan læse mere om, hvor du kan finde masser af fisk i online poker her.

 

Sæt dig på et skattefrit bord

Én ting er, hvor man skal sidde, hvis man vil have mest muligt ud af fiskene på bordene, mens man spiller. Men det er bestemt også vigtigt, at vælge det rigtige pokersite, inden man overhovedet sætter sig til bordene.

Der findes heldigvis en lang række skattefrie pokersites i Danmark i dag, fordi den “nye” spillelov fra 2012 garanterer 100% skattefrie gevinster, hvis du spiller hos et pokersite med dansk licens hos Spillemyndigheden.

Du kan læse mere om skattefri poker her, og hos bonusspecialisten BonusRiders kan du også finde en detaljeret gennemgang over skattefrie poker bonusser, så du er sikker på at komme i gang med en bonus, hvor halvdelen ikke ender i lommerne på skattefar.

Posted by admin