Den 25. marts køres Australiens Grand Prix, og det markerer starten på Formel 1-sæsonen. Naturligvis har rytterne efterhånden været i gang længe, men løbet i Australien bliver sæsonens første. Her får vi endelig at se, hvordan Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og selvfølgelig Kevin Magnussen har klaret sig i gennem vinteren. Faktisk giver sæsonens første løb altid en masse svar.

Udefra ligner det, at 2018-sæsonen kan blive ufattelig spændende. Der er masser af stjerner i feltet, og der er lagt op til tætte kampe om samtlige grand prixer.  Samtidig bliver det rigtig interessant at følge, hvordan Kevin Magnussen gør det for Haas. Magnussen har fået en utrolig mængde tillid fra holdejer Gene Haas, som han nu skal betale tilbage.

Det helt store spørgsmål er dog, hvem, der løber med titlen som verdensmester, når Abu Dhabis grand prix er overstået den 25. november. Ifølge bookmakerne bliver det sandsynligvis Lewis Hamilton, men han får hård kamp fra især Sebastian Vettel, men også Max Verstappen og Daniel Ricciardo.

 

 

Odds på motorsport hos Danske Spil

 

Her er alle oddsene

Hos Danske Spil finder man gennem hele sæsonen et kæmpe udbud af odds på Formel 1 samt selvfølgelig Kevin Magnussen. Derfor kan man selvfølgelig også oddse på verdensmesteren forud for sæsonen hos Danmarks ældste bookmaker.

Hvem bliver individuel verdensmester i 2018?

Lewis Hamilton 2,50 Sebastian Vettel 4,50
Max Verstappen 5,50 Daniel Ricciardo 8,00
Valtteri Bottas 14,00 Fernando Alonso 16,00
Kimi Raikkonen 35,00 Stoffel Vandoorne 100
Nico Hulkenberg 100 Carlos Sainz Jr. 100
Sergio Perez 200 Esteban Ocon 200
Lance Stroll 500 Charles Leclerc 500
Marcus Ericsson 500 Sergey Sirotkin 750
Brendon Hartley 750 Romain Grosjean 1000
Kevin Magnussen 1000 Pierre Gasly 1000

Hvem bliver konstruktør verdensmester i 2018?

Mercedes 1,50 Red Bull 4,00
Ferrari 4,50 McLaren 22,00
Renault 100 Williams 100
Force India 250 Toro Rosso 750
Sauber 750 Haas 1500

Hvem kan slå Hamilton?

Engelske Lewis Hamilton var fremragende i 2017, hvor han vandt verdensmesterskabet foran Sebastian Vettel. Gentager han den bedrift, vil han i 2018 skaffe sig sin femte titel, hvilket vil bringe ham et skridt nærmere på Michael Schumacher og titlen som den største Formel 1-kører nogensinde. Den 32-årige profil får naturligvis kamp til stregen, hvilket han også selv er godt klar over.

I et interview med det engelske sportsmedie, Sky Sports, navngav han i slutningen af 2018 de største favoritter til at vinde verdensmesterskabet.

– Mig selv, Sebastian [Vettel] og Fernando [Alonso]. Det er mine umiddelbare bud, forklarede Hamilton, der i 2017 sluttede 46 point foran Vettel.

I samme interview gjorde Hamilton det klart, at han håbede på, at McLaren ville komme tilbage på toppen.

– Jeg håber, at McLaren, med den nye motor på plads, kan rejse sig fra tørken og komme tilbage i et positivt lys og blive det storhold, som de er, uddybede Hamilton.

Uanset om McLaren rejser sig eller ej, får de det ufattelig svært imod Mercedes og Hamilton. Hamilton har vundet verdensmesterskabet i tre af de seneste fire sæsoner, hvor det også er blevet til vanvittige 40 grand prix-sejre.

 

Vettel er største trussel

I starten af 2010’erne var tyske Sebastian Vettel Formel 1’s helt store stjerne. Dengang vandt han fire verdensmesterskaber i træk, men de dage er for længst forbi. I de seneste fire sæsoner er det blot blevet til sølle otte grand prix sejre. I denne sæson har Vettel dog igen store forhåbninger. Han kan med rette gøre sig forhåbninger om at forbedre andenpladsen fra i fjor.

Siden skiftet til Ferrari i 2015 er Vettel langsomt blevet bedre og bedre. Derfor lader det nu også endelig til, at ægteskabet kan udløse et verdensmesterskab. Dermed kan Vettel gå i fodsporene på sin legendariske landsmand Michael Schumacher, der også kørte for Ferrari.

Vettel virker også som en mere moden kører nu end tidligere. I sine unge dage kørte han nærmest på rent instinkt, men han er blevet klogere. Taktisk er Vettel bedre, og han ved, hvornår han skal satse og, hvornår han skal køre sikkert. Dette bemærkede han også i slutningen af sidste sæson.

– Mange af de ting, som jeg gjorde tidligere var rigtige. Men i dag tænker jeg anderledes, og jeg er en smule klogere. Jeg håber det får mig til at præstere endnu bedre, udtalte han i forbindelse med en begivenhed hos FIA’s Hall of Fame i Paris.

 

Hvad kan KevMag?

Der er ikke de store forventninger til Kevin Magnussen. Danskeren skal forsøge at hente så mange point som muligt, men han får det svært. Hans Haas-racer er langt fra ligeså hurtig som de bedste, og det vil kræve et mirakel, hvis han får en grand prix sejr. I stedet skal Magnussen blot håbe på at hente så mange point som muligt, så han måske kan komme en smule fremad i Formel 1-fødekæden.

Selvom Magnussen næppe kommer til at høste sejre, så er det en ufattelig vigtig sæson. Hvis han skal forblive i Formel 1, skal han simpelthen præstere nu, hvilket han uden tvivl også godt selv ved.

 

Odds på Kevin Magnussen og Formel 1 hos Danske Spil

Posted by admin