Der er nu endnu flere gode grunde til at spille online poker hos Ladbrokes Poker. Nye kunder vil nemlig få adgang til 2 spændende turneringer der har en samlet værdi af €5000. Førhen fik man blot adgang til en €500 freeroll, men med de nye og forbedrerede freeroll turneringer for nye spillere har du endnu mere at se frem til som ny kunde hos Ladbrokes Poker. Hver onsdag vil €5000 være på spil for alle nye spillere der foretager et indskud, og de mange penge vil være fordelt i 2 turneringer der giver dig dobbelt så gode muligheder for at vinde en præmie.

Opret en konto med koden RIDERS

Alt hvad du skal gøre for at spille med i disse turneringer er at oprette en konto hos Ladbrokes Poker og benytte koden RIDERS når du bliver spurgt om hvilken promotion code der skal bruges. Når dette er gjort vil du kunne få op til 5.500 kroner i sign-up bonus samt adgang til disse 2 lækre freeroll turneringer. Der er desuden rigtig gode nyheder til aktive spillere der længe har drømt om at få endnu mere i rakeback via det fremragende Ladbrokes VIP program.

50% i rakeback

Ladbrokes Poker har nemlig valgt at opjustere deres i forvejen fremragende aftale som gør at du som aktiv spiller nu kan få op til 50 % i rakeback hver eneste uge. Det er noget af et gavmildt tilbud, og man kan nemt og bekvemt kombinere sign-up bonussen med den store og lækre rakeback aftale. På den måde kan man få det maksimale udbytte for ens ugentlige spil og se frem til langt mere i rakeback.

Med andre ord er det en klog ide at spille hos Ladbrokes Poker hvis du endnu ikke har en konto, og så vil du også få 5.500 kroner i bonus, op til 50 % i rakeback og adgang til 2 specielle freeroll turneringer til en værdi af €5000.

Spil gratis poker her!

Posted by admin