Følelsen af at vinde penge i poker er helt speciel, og hos Fortune Poker vil de afholde en freeroll i maj måned som kan bringe glæden frem i de fleste.

Her vil der nemlig blive spillet en freeroll med en sammenlagt præmiepulje på €12.000, og det bedste af det hele er at alle er garanteret en gevinst.

Det kræver dog en smule ihærdighed at sikre sig en plads til finalen. Hver dag i april måned vil der blive spillet en freeroll med en præmiepulje på €100, og de 20 bedste spillere vil derfra gå videre til finalen.

50 raked hænder er kravet

For at kunne spille med i en af de daglige freerolls i april måned, er det påkrævet at man raker 50 hænder senest 2 dage inden kampstart.

Dette er dog et meget overskueligt krav, så det er ikke fordi at Fortune Poker er specielt hårdføre med deres betingelser.

Skulle du derfor ende i top 20 i en af disse freerolls er dit sæde til finalen garanteret, og der er intet mindre end €1800 til vinderen af denne.

Det er derfor en glimrende ide at få besøgt Fortune Poker i en fart så man kan sørge for at opnå kvalifikation.

Max 600 deltagere

En anden interessant ting ved finalen er at der maksimalt vil være 600 deltagere. Derudover vil Fortune Poker, som tidligere omtalt, også sikre alle deltagere en præmie. Denne består af €6.

Du har derfor masser af gode grunde til at få sikret dig en plads lige nu, og der er flere gode ting forbundet ved at blive kunde hos Fortune Poker.

Nye spillere kan nemlig indkassere en 200 % bonus på op til €1000, så det er bare med at komme i gang.

Kunder der ønsker rakeback kan også få 30 % tilbage hver måned ved blot at rake for €100 eller mere.

Opret dig hos Fortune Poker

Posted by admin