nico_rosberg_credit_wiki

Lewis Hamilton vandt USAs Grand Prix i weekenden, men Nico Rosberg kan stadig vinde sit første Formel 1-verdensmesterskab i den kommende weekend i Mexico.

Hamiltons sejr barberede Rosbergs forspring ned fra 33 til 26 points, men med 331 point mod Hamiltons 305 i stillingen, har Rosberg stadig et markant forspring ned til sin Mercedes-holdkammerat.

Hvis Nico Rosberg skal vinde Formel 1 VM i den kommende weekend, kræver det dog at han vinder det mexikanske Grand Prix og at Hamilton samtidig udgår af løbet eller ikke slutter på en pointgivende placering i løbet.

Dermed vil Rosberg nemlig være hele 51 points foran Hamilton som nærmeste konkurrent, og med maksimalt 50 point tilbage at køre om, ville tyske Rosberg kunne fejre sit første Formel 1-verdensmesterskab.

Et andet interessant scenario, omend man kan diskutere hvor sandsynligt det er, er det hvor Rosberg vinder i Mexico og Hamilton slutter nummer 10. Dermed vil Rosberg også blive erklæret årets vinder i Formel 1, da selvom Hamilton ville kunne ende á point med Rosberg, vil tyskeren være sikret mesterskabet på flest sejre i sæsonen. En sejr i Mexico vil nemlig være Rosbergs tiende i år, mens Hamilton maksimalt vil kunne vinde ni.

 

Odds 1.25 på Rosberg som verdensmester

Skulle Hamilton vinde alle de resterende løb i Formel 1-kalenderen i år, vil det stadig ikke være nok til at genvinde titlen og det tredje mesterskab i træk. To andenpladser og en tredjeplads vil nemlig være nok for Rosberg til vinde mesterskabet i år, selv om Hamilton altså vinder de resterende fire Formel 1-løb i 2016.

Hos bet365 er der netop nu odds 1.25 på Rosberg som den kommende verdensmester i Formel 1, og med ovenstående information siddende i baghovedet, er det måske slet ikke så tosset et odds endda. Der er trods alt tale om 25% afkast på din investering, hvis Rosberg vinder, hvilket meget peger på før weekendens løb i Mexico.

Spil på Formel 1 hos bet365.dk ->>

 

Odds på Mexicos Grand Prix

Lewis Hamilton er godt kørende i øjeblikket og er da også favorit til at vinde løbet i Mexico i den kommende weekend. Her er der odds Lewis Hamilton favorit, mens Rosberg ringer ind på andenpladsen.

Det bliver formentligt mellem én af de to Mercedes-kørere at vi finder vinderen af Mexicos Grand Prix, men der er selvfølgelig muligheder for overraskelser, og her er Daniel Ricciardo, Max Verstappen og Sebastian Vettel selvfølgelig inde i billedet som de næste favoritter.

Langt nede på listen finder vi Kevin Magnussen, som kan spilles til odds 3001 hos bet365.

Spil på Formel 1 hos bet365.dk ->>

 

Her er Formel 1-stillingen for kørere som den ser ud nu i Top 5:

1. Nico Rosberg (Mercedes) – 331 points

2. Lewis Hamilton (Mercedes) – 305 points

3. Daniel Ricciardo (Red Bull) – 227 points

4. Sebastian Vettel (Ferrari) – 177 points

5. Kimi Raikkonen (Ferrari) – 170 points

Artikelfoto: Wikimedia

Posted by admin