I dag køres USAs Grand Prix i Formel 1, som bliver det fjerde sidste i år.  Lewis Hamilton og Nico Rosberg er favoritter til at vinde løbet i dag, og hos bet365 er der odds 1.90 på Hamilton og 2.37 på Rosberg.

De nærmeste efterfølgere hedder Daniel Ricciardo til odds 11.00, Max Verstappen til odds 13.00 og Sebastian Vettel til odds 21.00. Også Kimi Raikkonen er med blandt “langskuddene” til odds 41.00.

Det største langskud kommer dog måske med dansk pas. Der er nemlig også sat odds på Kevin Magnussen, som dog ikke spås nogen stor rolle i dagens løb. “Kev Mag” giver odds 2501 for en sejr.

Spil på USAs Grand Prix her >>

 

Se vinder odds på USAs Grand Prix her:

usas_grand_prix_odds

 

Flere odds på USAs Grand Prix

bet365 tilbyder masser af odds på Grand Prixet i USA, og her er der spilstop i første omgang kl. 17.00 lørdag d. 22. oktober. Spilstoppet skylder at kvalifikationen skydes igang, og derfor bliver oddsene sat i bero.

Herunder kan du se mere om, hvilke markeder du kan spille på til weekendens løb, og du skal huske at tjekke op på disse odds både før og efter kvalifikationen, for der kan åbne sig spændende muligheder op, når først vi kender pole position og resten af start-rækkefølgen.

eksempel_formel_1_odds

Posted by admin