Der er næppe en seriøs pokerspiller som ikke ved hvad freeroll turneringer er. I denne særlige form for online pokerturneringer kan man nemlig vinde gratis penge uden selv at skulle have så meget som en krone op af lommen, og hos Betfair Poker har du mulighed for at komme med til et par helt særlige af slagsen. Hver måned bliver der nemlig doneret hele $10.000 væk fordelt over fire turneringer, og det er kun dit VIP niveau der afgør hvor stor en af dem du kan få lov til at være med i.

Noget for alle

For at alle spillere uanset erfaring eller niveau skal kunne nyde godt af de mange penge der doneres bort hver måned har Betfair Poker valgt at gøre kravene til de mindste turneringer særdeles lette at klare. Du skal nemlig kun optjene 50 player points for at være med i den populære Bronze Freeroll hvor der er $1000, og for de helt store spillere er det muligt at få et sæde i den enorme $5000 VIP freeroll. Alle disse events er kun for kunder hos Betfair Poker, så du behøver ikke at frygte et enormt stort felt af deltagere.

Kvalificer dig med det samme

Vil du gerne med til en af disse freeroll turneringer skal du bare se at få kvalificeret dig med det samme hos Betfair Poker. Det kan desuden fortælles at man som ny kunde kan få op til $2500 i bonus, og der følger også en anden lækkerbisken med. Du vil nemlig også modtage adgang til en særlig $2500 freeroll der kun er for nye kunder, så du har de absolut bedste odds for at få en god start på dit spil lige så snart du går i gang med at nyde det store udvalg hos Betfair Poker.

Tilmeld dig Betfair Poker

Posted by admin