Classic Poker er et af de få danske skattefrie pokerrum hvor du kan nyde online poker uden at skulle tænke på at skulle betale skat af dine gevinster. Det er dog langt fra den eneste grund til at man skal vælge Classic Poker, for her kan du nemlig også få en stor skattefri poker bonus.Lige så snart du opretter dig som kunde og indsætter penge til din konto vil Classic Poker fordoble dit indskud i bonus på op til €1000, og derfor er det både en indbringende og klog ting at spille hos Danmarks ældste skattefrie pokerrum.

Få den højeste bonus

Siden at Classic Poker fordobler dit indskud i bonus er det faktisk ikke svært at få den højest mulige bonus som er på €1000. Du kan nemlig blot indsætte €500, og så vil du være klar til at spille €1000 fri, og det gør bonussen hos Classic Poker særdeles anbefalelsesværdig. Du kan benytte mange forskellige muligheder for hvordan du kan indsætte penge til din konto hos Classic Poker, og alle transaktioner foretages af ECASH som har mere end 10 års erfaring inden for emnet.

Modtag skattefri rakeback

Classic Poker tilbyder alle kunder 30 % i rakeback hver måned hvis de opfylder et krav der hedder at rake €100 eller mere. Din rakeback hos Classic Poker vil blive udbetalt til din konto den første dag i hver måned, og der er ingen krav for hvor meget du kan få i rakeback. Det er således nemt at modtage en kontant belønning for ens spil hvis man vælger at blive kunde hos Classic Poker.

Få din skattefrie pokerbonus på op til €1000 hos Classic Poker lige så snart du laver dit første indskud, og optjen rakeback hver måned ved blot at bidrage med €100 eller mere i rake.

Få poker bonus her!

Posted by admin