Smartphones er det hotte for tiden. Det har bookmakers overalt i verden fået øjnene op for. En telefon er ikke længere bare en telefon – det er en lille computer. Det skal naturligvis udnyttes, så bookmakerne har opfundet apps for betting også. Uanset hvor i verden, du er (forudsat, at der er mobil dækning), så kan du spille på en hvilken som helst kamp fra din mobil. For øjeblikket kan du endda spille uden at skulle logge ind med NemID.

Udviklingen i betting har været den originale form med at vædde før kampen. Dernæst kom muligheden for at live bette via en computer. Nu er det telefonernes tur, og du kan bette hos alle de store bookmakers ved hjælp af din telefon alene.

Som det er i dag, så er smartphones stadig på et tidligt stadie, og opkoblingen til internettet fungerer ikke med samme hastighed som en computer, men som med alt andet elektronik, så videreudvikles der dag og nat. Det varer ikke længe før mobilen er lige så hurtig som den stationære computer derhjemme. Kigger man på den succes, som mobil betting har haft allerede, så er der ingen grund til at tro, at det vil mindskes i fremtiden efterhånden som smartphones bliver bedre og hurtigere.

Er du ikke med på moden endnu, så download en app og prøv hvor let det er at mobil bette. Det er en lille bitte smule langsommere, men det er til gengæld 100 gange lettere end først at skulle have computeren startet op. Det er service når som helst og hvor som helst. Det kan en computer ikke konkurrere med. Det skal ikke undre, hvis mobil betting en dag helt overtager markedet. Der er lang vej rent teknisk, men potentialet er der, så vær med på bølgen fra start af!

Posted by admin