Man skulle næste tro at det var en aprilsnar, men det er det faktisk slet ikke. Betfair Poker afholder nemlig i den kommende måneds tid en yderst interessant Sit & Go kampagne.

Fra den 31. marts og frem til den 13. april, vil der blive afholdt to store leaderboards, og du kan være med i dem begge på samme tid.

I det første af dem, er der turneringsbilletter for $20.000 i puljen, og dernæst følger der så et kontant leaderboard med præmie for $40.000.

Det er derfor hos Betfair Poker at du skal spille Sit & Go turneringer i den kommende tid hvis du vil have ekstra mange fordele.

Gældende niveauer

Før at du kan mæske dig i masser af kontante beløb og turneringsbilletter, bør du dog være klar over hvilke typer af STT turneringer som er gældende.

Det er nemlig kun indskud på op til $25 som vil forbedre din placering kombineret med hvor godt du klarer dig i hver af dem du deltager i.

Der er derfor ingen grund til at overskride ens grænser og spille højere end normalt for at forsøge at forbedre ens mulige placering i denne kampagne.

Ekstra værdi selvfølgelig

Som med enhver anden attraktiv promotion hos Betfair Poker, kommer alle eventuelle gevinster i denne måneds $60.000 STT kampagne, oven i de normale fordele.

Det betyder at du stadigvæk kan optjene op imod 40 % i cashback hver eneste måned, og du kan som ny spiller også spille en poker bonus fri på samme tid.

Betfair Poker tilbyder i alt fem forskellige velkomstbonusser, og den største af dem har en værdi af hele $2500.

Tøv derfor ikke med at oprette din konto hos Betfair Poker, og få din valgfrie bonus allerede i dag når du laver dit første indskud af penge.

Tilmeld dig Betfair Poker

Posted by admin