Rake back er en vigtig ting for mange online poker spilleres udvælgelse af poker site. Dette har medført at flere online pokersider efterhånden giver poker rakeback til deres spillere, hvor pokerspillere bliver tilbagebetalt noget af deres lagte rake i poker hænder igen. Pokerspillere har glæde ved denne rakeback bonus hver måned, der medfører de altid er garanteret noget gevinst, til trods for de skulle være uheldig i pokerspil i den pågældende måned. Der er således gode penge at hente for pokerspillerne, hvorfor en poker rake back aftale altid er en rigtig god idé for pokerspillere.

Der er forskel på rakeback

Ofte kan der dog være forskel på de enkelte rake back poker deals, både fra en pokerudbyder til en anden og fra en poker affiliate til en anden, der giver disse muligheder for rake back til poker spillerne. For pokersidernes tilfælde vil der ofte være stor divergens på både procentstørrelsen af poker rake back og måden hvorpå den bestemmes og udbetales. F.eks. tilbyder nogle pokersider optil 40 % direkte rake back, mens andre tilbyder under end dette niveau eller indirekte rake back. Dette betyder dog ikke nødvendigvis at rake back dealen er dårligere på sidstnævnte, da anden poker promotion kan erstatte for mindre værdifuld rake back.

Det kan derfor være anbefalelsesværdigt for pokerspillere, der ønsker en rake back deal, at sundere markedet grundigt før de skriver sig op ved en online pokerside. Ydermere kan spillere med fordel anvende poker affiliates, der har vurderet rake back aftalerne, hvis de værdsætter en objektiv vurdering af, hvor de kan få tildelt den højeste poker rake back deal online. I forbindelse hermed anbefaler vi helt sikkert Rakeriders.dk, der er den bedste rake back poker affiliate for danskere indenfor online poker.

Posted by admin