Er du en trænet spiller der let kan rake en masse på enkelte dage, har du nu mulighed for at få enormt store belønninger på 4 vilkårlige dage i november måned hos 24h Poker. Her vil der nemlig blive afholdt et Highroller Rake Race, og hvert af disse races har €2500 i puljen.

Sammenlagt betyder det at værdien af denne kampagne er på €10000, og hvis du kunne tænke dig at få fat i en del af disse penge skal du bare have oprettet en konto og gå i gang med at spille.

Hvert race varer 24 timer

Denne kampagne kører over 4 forskellige dage og har derfor alle en varighed på 24 timer. Den første dag er tirsdag den 1. november, og herefter vil man også kunne være med den tredje, femte og syvende november. På hver af disse dage skal du mindst optjene 750 VIP point for at være med i hvert race, og hvis du klarer det krav kan du vinde en af de store præmier.

Det gælder blot om at optjene så mange VIP point som man har mulighed for, så det kan godt være en god ide at afsætte en hel dag til poker så man kan maksimere ens præmie.

Deltag i nyt VIP program

24h Poker har fra kort tid siden valgt at ændre deres daværende VIP program til et nyt og meget bedre af slagsen. Her har man mulighed for at få kontante bonusser for hver gang man stiger i VIP niveau, og derfor kunne du altså optjene ekstra penge imens du forsørger at møde kravet om 750 optjente VIP point på en enkelt dag. Spil med på alle de fire dage og tag del i de €10000 som vil blive fordelt imellem de deltagende kunder.

Klik her og bliv kunde hos 24h Poker

Posted by admin